Global-Savings

Professionelen

Particulieren

Great service no bullshit

Professionelen

Particulieren

Kwalitatiefste en voordeligste telecom

Technologie is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Mobiele telefoons, tablets, tv en natuurlijk,… internet. Je moet altijd en overal “connected” kunnen zijn. Dankzij ons uitgebreid aanbod van diensten kan je dit op een stabiele manier en aan de beste prijzen van de markt. Onze partners worden zorgvuldig gekozen met oog voor kwaliteit, service, prijs en misschien wel het allerbelangsrijkste, een passie voor de klant..

Mobiele telefonie van OBG Mobile

Wil jij bellen en surfen op jouw smartphone via het modernste, krachtigste en snelste mobiele netwerk van België? Global-Savings is exclusieve verdeler van OBG Mobile om jou massa’s data en een geweldig bereik in het hele land aan te bieden. Dit allemaal tegen de scherpe tarieven die je van ons gewend bent. Het wordt nog straffer want naast een 99,9% dekking in heel België biedt OBG nu reeds de volwaardige 5G aan.

Ben je u een kleinere verbuiker? Wel dan zijn we je bij OBG niet vergeten. Gedaan met paketten waar te veel belminuten of teveel data inzit. Ook voor jou hebben we een aanbod op maat.

Waar wacht je nog op? Schakel nu over naar het beste mobiele netwerk van België!

TV en internet aan de voordeligste tarieven

Iedereen kijkt TV, iedereen surft op het internet, waarom zitten we dan allemaal op verschillende tarieven?
Global-Savings gaat voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jij altijd verbonden bent.
We werken samen met kwalitatieve providers om jou van internet en TV te voorzien. Zo kan jij ongestoord genieten van jouw favoriete programma’s en voetbalmatches.

Wi-Fi oplossingen

Je kent het wel, die ene kamer waar je net niet genoeg Wi-Fi bereik hebt in huis. Allerlei oplossingen heb je al geprobeerd, maar niets leek te werken. Wat als wij dit probleem voor jou kunnen verhelpen?

Global-Savings werkt samen met IT-bedrijven die een sterk draadloos internetsignaal kunnen voorzien in heel jouw huis. Dit allemaal tegen voordelige prijzen, gecombineerd met deskundig advies en een 24 op 7 helpdesk.

 

Waarom nog langer offline zijn in je eigen huis? Let us help!

Telefooncentrales

Het is enorm belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dankzij een telefooncentrale kan je moeiteloos gesprekken opnemen, doorschakelen of toewijzen. Daarnaast dragen we de privacy van het personeel ook hoog in het vaandel. Omdat iedereen hetzelfde telefoonnummer gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over de bescherming van de gegevens van je werknemers. Ook hiervoor werken we samen met een gekende partner om jouw telefoongesprekken te optimaliseren en te centraliseren.