Global-Savings

Professionelen

Particulieren

Great service no bullshit

Professionelen

Particulieren

Kwalitatieve en voordelige telecom voor jouw bedrijf

Technologie is niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Mobiele telefoons, tablets, computers en het internet. Je moet altijd en overal “connected” kunnen zijn met jouw klanten. Dankzij ons uitgebreid aanbod van diensten kan dit op een stabiele manier en aan de beste prijzen van de markt.
Onze partners worden zorgvuldig gekozen met oog voor kwaliteit, service, prijs en misschien wel het allerbelangrijkste: passie voor de klant.

Mobiele telefonie van OBG Mobile

Wil jij bellen en surfen op jouw smartphone via het modernste, krachtigste en snelste mobiele netwerk van België? Global-Savings heeft een partnership met OBG Mobile. Hierdoor bieden we jou massa’s data en een geweldig bereik in het hele land aan. Dit allemaal tegen de scherpe tarieven die je van ons gewend bent.
Ben je een kleinere verbuiker? Wel dan zijn we je bij OBG niet vergeten. Gedaan met pakketten waar te veel belminuten of te veel data in zit. Ook voor jou hebben we een aanbod op maat!
Waar wacht je nog op? Schakel jouw bedrijf nu over naar het beste mobiele netwerk van België!

Snel en voordelig internet

Internet is onmisbaar voor het moderne bedrijf, maar toch zitten er hier gigantische verschillen in prijs. Wie is nu de beste provider voor jouw bedrijf?
Wij zorgen ervoor dat jouw zaak verbonden blijft met de wereld tegen een zo voordelig mogelijk tarief zonder in te boeten aan snelheid of kwaliteit.

Wi-Fi oplossingen

Je kent het wel, die ene ruimte in het bedrijf waar je net niet genoeg Wi-Fi bereik hebt. Iedereen wordt er gek van!
Allerlei oplossingen heb je al geprobeerd, maar niets leek te werken. Wat als wij dit probleem voor jou kunnen verhelpen?
Global-Savings werkt samen met IT-bedrijven die een sterk draadloos internetsignaal kunnen voorzien in heel jouw bedrijf. Dit allemaal tegen voordelige prijzen, gecombineerd met deskundig advies en een 24 op 7 helpdesk.

Telefooncentrales

Het is enorm belangrijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dankzij een telefooncentrale kan je moeiteloos gesprekken opnemen, doorschakelen of toewijzen. Daarnaast dragen we de privacy van het personeel ook hoog in het vaandel. Omdat iedereen hetzelfde telefoonnummer gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over de bescherming van de gegevens van je werknemers. Ook hiervoor werken we samen met een gekende partner om jouw telefoongesprekken te optimaliseren en te centraliseren.