Global-Savings

Professionelen

Particulieren

Great service no bullshit

Professionelen

Particulieren

Energie

Gas en elektriciteit zijn essentiële voorzieningen binnen elk huishouden. Elke leverancier verdeelt hetzelfde product, dus waarom zou je meer betalen bij leverancier A dan bij leverancier B? Global-Savings waakt over de energiemarkt zodat we altijd en overal de beste tarieven kunnen aanbieden aan onze klanten.

En weet je wat het leuke is? Je hoeft zelf niets te doen. Wij vergelijken continu de prijzen van verschillende energieleveranciers. Op deze manier garanderen we altijd de beste deal. Kan het nog voordeliger? Dan nemen we contact met je op. Daarnaast zijn onze diensten volledig gratis omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit.

De overstap met het volledige papierwerk, wordt ook volledig door ons geregeld, op deze manier kan het proces vlekkeloos verlopen. 

Bij het kiezen van een leverancier kijken we uiteraard niet enkel naar de prijs. We kijken ook naar de klantenservice, het aandeel groene energie en de stabiliteit van het bedrijf. Op deze manier heb je de garantie om samen te werken met een solide bedrijf met een stabiele prijszetting.

Energie service

Je hebt ongetwijfeld al gehoord dat je jaarlijks zou moeten wisselen van leverancier, en dat je zo honderden euro’s kan uitsparen. Maar weet je ook waarom? Vertrouwen wordt tegenwoordig bijna nergens meer beloond. Dit is ook het geval bij energieleveranciers die fikse kortingen geven aan nieuwe klanten en na 1 jaar deze korting laten wegvallen waardoor de klant op een veel duurder tarief terecht komt. Dit zijn de zogenaamde “slapende klanten”. Daarom zetten we je bij Global Savings niet één keer op het beste tarief, maar doen we dit elk jaar opnieuw. We zorgen ervoor dat je nooit een slapende klant wordt en steeds de beste tarieven krijgt.

Onderhoud verwarmingsketel

Wist je dat het verplicht is om je verwarmingsketel jaarlijks (mazout) of twee jaarlijks (gas) te reinigen? 
Daardoor kan het rendement van je cv-ketel dalen tot wel 20%.
Redenen genoeg om het onderhoud van je cv-ketel goed bij te houden.

Vervangen van je verwarmingsketel

Heb je een verwarmingsketel ouder dan 15 jaar? Dan kan je besparen op verwarmingskosten door deze te laten vervangen! Hierbij helpen we je dan ook graag samen met onze partners.

Download hier ons e-book over energie: