Global-Savings

Professionelen

Particulieren

Great service no bullshit

Professionelen

Particulieren

Energie

Iedereen weet dat je als groter bedrijf betere prijzen krijgt voor energie. Maar wat als je dit als kleine(nere) onderneming ook zou kunnen krijgen?

Het kan door jouw verbruik te bundelen met dat van andere bedrijven en een groepsaankoop te doen. Gelukkige kunnen wij bij Global-Savings dit van Z tot Z regelen voor jou. Op die manier betaal je dezelfde voordelige tarieven als de grote bedrijven!

Hiernaast monitoren we continu de energiemarkt en vergelijken we in de realtime de prijzen. Zo kunnen we jou altijd voorzien de beste deal die op eender welk moment beschikbaar is.

Hoe werkt het?

Kan de prijs lager? Dan nemen we contact met je op en regelen we de overschakeling voor jou.

Zit je al op een gunstig energietarief? Dan houden we je op de hoogte als er een voordeliger tarief beschikbaar komt. We gaan dus nooit nodeloos overschakelen wanneer dit geen meerwaarde biedt voor jouw zaak.

Bespaar op energie, niet op persoonlijke service.

Bij Global-Savings zijn we overtuigd van onze kwaliteit, daarom is onze service ook volledig gratis.

Hiernaast gaan we ook voor een complete ontzorging. Al het papierwerk rond de overschakeling nemen we voor onze rekening. Op die manier kan het proces soepel verlopen.

Bij het kiezen van een leverancier kijken we niet alleen naar de prijs. We focussen ons ook op het aandeel groene stroom en de stabiliteit van het bedrijf. Hierdoor garanderen we dat je energie afneemt van een betrouwbare partij.

Onderhoud verwarmingsketel

Wist je dat het verplicht is om je verwarmingsketel jaarlijks (mazout) of twee jaarlijks (gas) te reinigen? 
Daardoor kan het rendement van je cv-ketel dalen tot wel 20%.
Redenen genoeg om het onderhoud van je cv-ketel goed bij te houden.

Vervangen van je verwarmingsketel

Heb je een verwarmingsketel ouder dan 15 jaar? Dan kan je besparen op verwarmingskosten door deze te laten vervangen! Hierbij helpen we je dan ook graag samen met onze partners.

Download hier ons e-book over energie: